Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
onderdeel:balspiraal [2012/07/09 20:43]
Herman H. Berteler [Vorm]
onderdeel:balspiraal [2015/07/21 13:53] (huidige)
Herman H. Berteler [Definitie]
Regel 2: Regel 2:
  
 ===== Definitie ===== ===== Definitie =====
- 
-[{{:​onderdeel:​balspiraal:​balspiraal.jpg?​200|Balspiraal.}}] 
 De balspiraal is een apparaat waar spelers hun bal in leggen om de volgorde van afslaan op de eerste [[onderdeel:​tee|tee]] te regelen. Bekende varianten hierop zijn de TeeTimer en de balgoot. Modern is de digitale teetimer of speeltijd reservering. Ook voor de afslagmat op de [[onderdeel:​drivingrange_accessoires|drivingrange]] bestaat er een balspiraal, voorzien van een pedaal om bal voor bal vrij te geven. De balspiraal is een apparaat waar spelers hun bal in leggen om de volgorde van afslaan op de eerste [[onderdeel:​tee|tee]] te regelen. Bekende varianten hierop zijn de TeeTimer en de balgoot. Modern is de digitale teetimer of speeltijd reservering. Ook voor de afslagmat op de [[onderdeel:​drivingrange_accessoires|drivingrange]] bestaat er een balspiraal, voorzien van een pedaal om bal voor bal vrij te geven.
 +{clear}
 +Geheel anders is het werken met startnummers die aan de balie worden toegekend en opgehangen op het startbord bij hole 1.
 +{clear}
 +[{{:​onderdeel:​balspiraal:​balspiraal.jpg?​200|Balspiraal.}}]
 +[{{:​onderdeel:​balspiraal:​tn_oosterhoutse_gc_20_mrt_2015_6_.jpg?​300|Een geheel andere vorm van starttijd aangeven is hier op de Oosterhoutse m.b.v. startnummers.}}]
 +{clear}
  
  
onderdeel/balspiraal.txt · Laatst gewijzigd: 2015/07/21 13:53 door Herman H. Berteler