Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
onderdeel:kunstgras [2013/03/10 13:27]
Herman H. Berteler [Vorm]
onderdeel:kunstgras [2017/05/01 17:08] (huidige)
Herman H. Berteler [Onderhoud]
Regel 160: Regel 160:
 Rond het onderhoud heeft de greenkeeper diverse accessoires ter beschikking zoals: kunstgrashaken,​ instrooizand,​ rubberkorrels,​ geovlies/​stablisatiedoek,​ kunstgraskit,​ valdemping, tape, lijm, band. Rond het onderhoud heeft de greenkeeper diverse accessoires ter beschikking zoals: kunstgrashaken,​ instrooizand,​ rubberkorrels,​ geovlies/​stablisatiedoek,​ kunstgraskit,​ valdemping, tape, lijm, band.
  
-Aandacht voor matverschuiving,​ loslaten van plakranden en kanten, slijtage, beschadiging e.d.  zijn punten van aandacht naast vervuiling door  ingewaaid zand, stof, blad e.d.+Aandacht voor matverschuiving,​ loslaten van plakranden en kanten, slijtage, beschadiging e.d.  zijn punten van aandacht naast vervuiling door  ingewaaid zand, stof, blad e.d. Dit niet alleen op vlakke delen, maar ook op trappen en hellingbanen.
  
 Werkzaamheden met de bladblazer, bezem of de stofzuiger zijn niet uitgesloten. Werkzaamheden met de bladblazer, bezem of de stofzuiger zijn niet uitgesloten.
 +{clear}
 +[{{:​onderdeel:​kunstgras:​tn_scherpenbergh_21_.jpg?​300|Beschadigde traptrede zorgt voor onveilige situatie en verdient reparatieonderhoud.}}]
 +{clear}
 +
  
  
onderdeel/kunstgras.txt · Laatst gewijzigd: 2017/05/01 17:08 door Herman H. Berteler